Kjøp alltid Yale Linus® i skandinavisk modell

Med dagens muligheter for nettbutikker - ofte internasjonale nettbutikker - kan du kanskje søke på Google og få opp treff på Yale Linus®. Det er da viktig at du kjøper riktig modell for døren din. Den skandinaviske modellen har riktig konfigurasjon og monteringsdetaljer for svenske, norske og danske låser. Slik kan du se på døren din om den skandinaviske modellen er riktig for din dør:

Slik ungår du å kjøpe feil lås

Riktig lås for Skandinavisk Yale Linus®

I Norge har døren håndtaket nederst, og den allerede installerte låsesylinderen og knappvrideren er montert øverst:

Yale Linus® skal da plasseres  slik at knappvrideren er plassert nederst på Linus-enheten og batterilokket med Yale-logoen øverst.

Den skandinaviske modellen er utviklet for Norge, Sverige og Danmark.

Hos våre norske forhandlere og i deres nettbutikker kan du føle deg trygg på å få rett modell.

Finn forhandler

Mer om Yale Linus®

Europeisk Linus® passer ikke norsk standard

I Europa ser låsene annerledes ut. Dørhåndtaket er plasser øverst og låssylinderen nederst, det samme gjelder Yale Linus for Europa:

Yale Linus®-varianten for Europeisk standard har knappvrideren øverst på Linus-enheten og batterilokket med Yale-logoen neders og det passer ikke på en skandinavisk standarddør. De to forskjellige låsstandardene på det skandinaviske og europeiske markedet, er ikke kompatible med hverandre, og det er viktig at du sørger for at du velger riktig variant. 

Finn forhandler

Låsens forskjellige funksjoner

Sammenlign funksjonene til våre smarte låser.

Jeg vil sammenligne låsene!