L3 og Classic

Hva gjør dem forskjellige?

Hva skiller Yale Doorman L3 fra Yale Doorman Classic?

Du vurderer å kjøpe en ny digital lås og lurer kanskje på; hva er egentlig forskjellen mellom vår nyeste lås Yale Doorman L3 og den forrige versjonen Yale Doorman Classic? Det skal vi forsøke å svare på her.

Ved å stille deg selv noen spørsmål om dine behov, kan du lettere forstå hvilken Yale Doorman som passer for deg. Det er mye som er likt, men også mye som er videreutviklet i vår nyeste Yale Doorman L3. Her trekker vi frem seks forskjeller mellom disse to låsene. Lenger nede finner du også lenker til flere ressurser.

Forskjellige klasser på FG-godkjenning?

Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 er godkjent av FG og er godkjent i klasse 3 etter den nyeste normen som krever kryptert kommunikasjon mellom låskasse og elektronikken for å oppfylle FG klasse 3. 

Yale Doorman Classic

Yale Doorman Classic er godkjent av FG i klasse 2a etter den nyeste normen. Hvis du allerede har en Yale Doorman Classic, gjelder FG-klassifiseringen som låsen hadde på kjøpstidspunktet, da endringer ikke endres med tilbakevirkende kraft. 

Les om låseklasser og Yale Doorman

Vil du styre låsen med app og at døren skal åpne seg automtisk når du kommer hjem?

Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 kan kommunisere direkte med smarttelefonen din på flere måter - via Bluetooth® når du er nær låsen og via Yale Access-appen (eller en av våre partnerapper) når du er på avstand. Yale Connect WiFi-bridge kobler låsen til WiFi-nettverket ditt hjemme og appen på smarttelefonen din. Yale Connect er inkludert i kjøpet av Yale Doorman L3. Yale Doorman L3 koblet til Yale Access-appen kan til og med åpne døren automatisk for deg når du kommer hjem med hendene fulle av handleposer – dette takket være bruk av fler teknologier som Geofencing, WiFi og BLE.

Yale Doorman Classic

Yale Doorman Classic kan ikke kommunisere med Bluetooth®. I grunnversjonen er låsen offline og åpnes med en kode eller nøkkelbrikke. Hvis låsen suppleres med en radiomodul, kan den styres med en app (fra en av våre partnere), og du kan deretter åpne låsen med smarttelefonen din og foreta låsinnstillinger fra appen eller via datamaskinen.

Hvor mange koder eller nøkkelbrikker er nødvendig?

Yale Doorman L3

Med Yale Doorman L3 kan du registrere 30 nøkkelbrikker på en lås og opptil 30 unike brukerkoder. Hver nøkkelbrikke kan registreres til et ubegrenset antall låser, hvis du har flere. (Hvis du kombinerer L3 med Classic i systemet ditt, vil antall låser per nøkkelbrikke være begrenset til 6 låser, da dette er det maksimale antallet for V2N).

Yale Doorman Classic

Med Yale Doorman Classic kan du ha maksimalt 10 nøkkelbrikker registrert på en lås og opptil 10 unike brukerkoder. En nøkkelbrikke kan registreres på maksimalt 6 låser.

Hvor kaldt er det om vinteren der du bor?

Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 tåler utetemperaturer ned til -20 grader og opp til + 60 grader.

Yale Doorman Classic

Yale Doorman Classic tåler utetemperaturer ned til -25 grader og opp til + 70 grader.

Klimadører kan være tykkere enn vanlige dører, derfor er dørtykkelsen også en parameter å gjennomgå.

Er døren smal, tykk dør eller en dobbel dør?

Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 kan håndtere dørtykkelser fra 40-88 mm uten justering. Hvis låsen installeres av en autorisert låsesmed, kan han justere låsen og for dørtykkelser opptil 100 mm.

Yale Doorman Classic

Yale Doorman Classic tåler dørtykkelser fra 32-88 mm.

L3 passer bedre til doble dører siden den har en litt smalere profil på innsiden. For både Yale Doorman L3 og Classic må den aktive døren alltid oppfylle samme standard som en enkelt dør, og den passive døren må kunne låses.

Vil du kunne motta hjemleveranser?

Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 er klar for "In-Home-Delivery" og hjelper deg med å motta leveranser og tjenester uten å gi bort kode. Slipp budet inn med Yale Access-appen din og lås igjen når de har gått.

Finn ut mer om Yale Doorman L3!

Finn ut mer om Yale Doorman Classic!

Finn din Yale forhandler.

Les mer og finn din nærmeste Yale-forhandler

Vi er her for deg.