Yales smarte låser

Slik fungerer vårt økosystem

Finn den riktige låsen for deg

Vi vil hjelpe deg med å finne den riktige låsen for deg. Her kan du lese om våre smarte låser - hvordan de fungerer og hvilke funksjoner som er tilgjengelige. La oss vise deg våre produkter og hvordan vårt økosystem fungerer - slik at du kan finne og velge rett!

Yale Doorman L3

Automatisk opplåsing når du nærmer deg døren er et nytt valg. Lås opp med app, kode eller bruk nøkkelbrikke, og du trenger aldri å ha med deg en nøkkel igjen. Lås og lås opp hjemme - fra hvor som helst. Anbefalt av SSF og er godkjent av FG.

Slik fungerer Yale Doorman

Yale Linus®

Yale Linus er enkel å installere. Sikkerhet trenger ikke å være komplisert. Installeres direkte på innsiden av døren. Du beholder dørvrideren og resten av låsen du har fra før. Fra utsiden kan man ikke se at du har en elektronisk lås.

Slik fungerer Yale Linus®

Yale Doorman Classic

Yale Doorman Classic er låsen som forandret alt. Slipp inn venner, familie og håndverkere – fra hvor som helst. Aktiver autolåsing – alltid trygg på at det er låst hjemme.
Anbefalt av SSF og er godkjent av FG.

Slik fungerer Yale Doorman

Låsens forskjellige funksjoner

Sammenlign funksjonene til våre smarte låser.

Jeg vil sammenligne låsene!

Yale Access

Appen som gir deg full kontroll over hjemmets sikkerhet. Se status, historikk og ha rask tilgang til alle funksjoner.Funksjonen nøkkelringe gir deg mulighet til å dele ut digitale nøkler til venner, inntil videre eller for en begrenset periode. Du kan med et tastetrykk ta tilbake nøkkelen når du vil.

Yale Access i smarte hjemmet

Yale Connect

Yale beskytter deg og det du bryr deg om. Løs hverdagen med smarte funksjoner og nyt et enklere liv. Med Yale Connect styr du hjemmet ditt fra hvor som helst. Sett inn Yale Connect wifi-broen direkte i stikkontakten og oble til strømnettet, til Wi-Fi og nyt full fleksibilitet. En smart Hub for et smart hjem.

Slik fungerer Yale Connect

Så hvordan fungerer det?

Nå vet du mer om våre forskjellige smarte låser. At Yale Connect hubben er ditt kontrollsenter og at Yale Access-appen kobler sammen alt! Litt lenger ned forteller vi mer om hvordan økosystemet vårt fungerer. Tips! I Smarte hejm og Yale finner du mer inspirasjon til markedets smarteste og sikreste lås.

Til smarte hjem og Yale

Yale Doorman.

Smarte sikkerhetsprodukter

Vi vet at smarthet og sikkerhet kan gå hånd i hånd. Derfor har vi samlet all vår kunnskap inn i våre smarte låser. Slik at du skal kunne nyte smarte funksjoner og samtidig kjenne full trygghet. Ingen kompromisser. Full sikkerhet. Helt smart.

Hvordan virker det?

Yales smarte sikkerhetsløsninger gjør det enkelt for deg - uansett hvor du er. Med de moderne løsningene Yale Access og Yale Connect er du konstant tilkoblet og har tilgang til å låse og låse opp låsen din. Se hvordan det virker!

Yale Doorman L3 og Yale Connect

Så hvordan fungerer Yale Doorman L3? Yale Doorman L3 kommuniserer direkte med smarttelefonen din i nærheten av låsen. Hvis du vil ha tilgang til låsen når du er på farta, løser Connect forbindelsen mellom låsen, wifi hjemme og appen på telefonen din.

  • Tilgang til appen mens du er på farten
  • Låsen er alltid tilkoblet 
  • Optimal for enebolig eller rekkehus

Du kan kommunisere og koble Yale Doorman L3 direkte til smarttelefonen din med Bluetooth®. Vi anbefaler imidlertid å koble til Connect hvis Wi-Fi er i huset for optimal og fullstendig funksjon.

Yale Linus® og Yale Connect

Yale Linus® kommuniserer direkte med smarttelefonen din nær låsen. Hvis du vil ha tilgang til låsen når du er på farta, løser Connect forbindelsen mellom låsen, wifi hjemme og appen på telefonen din.

  • Tilgang til appen mens du er på farten
  • Direkte kommunikasjon mellom lås og app som sikkerhetskopi
  • Kom raskt, enkelt og sikkert i gang

Du kan kommunisere og koble Yale Linus® direkte til smarttelefonen din med Bluetooth®. Vi anbefaler imidlertid å koble til Connect hvis Wi-Fi er i huset for optimal og fullstendig funksjon.

Guide Yale Doorman

Hva gjør L3 og Classic forskjellige?

Jag vil vite mer!

Yales smarte sikkerhetsløsninger gjør det enkelt for deg.

Har du funnet riktig produkt?

Hvis du fortsatt vil vite mer, kan du klikke videre inn på produktsidene våre. Vet hvilket produkt som er riktig for deg - finn din nærmeste forhandler for å kjøpe din neste Yale-lås.