Videoer Yale Kundestøtte

Her har vi samlet våre beste og mest aktuelle videoer om Yale smartlåser. Noen gir tips om funksjoner mens andre beskriver hvordan du faktisk skal gå frem for å installere låsen selv.

Videoer Yale Doorman L3

Installere Yale Doorman L3 trinn 1-9 - NY versjon av låskasse

Enten du har tenkt å bruke låsen din som "frittstående" eller integrere den med vår Yale Access-app, bør trinn 1-9 utføres. For "stå alene" (uten tilkobling til og kontroll med appen), bør du deretter fortsette med trinn 10-14. For tilkobling til appen, fortsett med videoer for integrering.

august-2021

Installere Yale Doorman L3 trinn 1-9

Installasjonsvideo for Yale Doorman L3. Enten du har tenkt å bruke låsen din som "stand alone" eller integrere den med Yale Access-appen vår, bør trinn 1-9 utføres. For "stand alone" (uten tilkobling til og kontroll med appen), bør du fortsette med trinn 10-14. For tilkobling til appen, fortsett med videoer for integrering.

Installasjon av Yale Doorman L3 trinn 10-14 gjelder bare frittstående

Installasjonsvideo (2021-03-18) for en "stand alone" bruk av Yale Doorman L3, dvs. at du ikke har tenkt å koble til og kontrollere låsen via appen (Yale Access-appen eller annen partner-app). Følg derfor bare disse instruksjonene når du IKKE har tenkt å integrere og kontrollere Yale Doorman L3 med vår Yale Access-app (eller annen app).

Integrasjon mellom Yale Doorman L3 og Yale Access-appen

Her forklarer Magnus hvordan integrasjonen av Yale Doorman L3-låsen i Yale Access-appen fungerer. Vær oppmerksom på at før du integrerer låsen, må du utføre de grunnleggende trinnene som vises. Ellers forsvinner innstillingene dine.

Installer og koble opp Yale Doorman L3 til Yale Access-appen

Installer og koble opp Yale Doorman L3 til Yale Connect WiFi Bridge

Instilling av låsen Yale Doorman L3 i Yale Access-appen

Videoer Yale Doorman V2N

Installere Yale Doorman V2N

Stabil funksjonalitet i all slags vær

Tips: Viktig å tenke på om batterier

Krasjkurs i sikkerhetslåsing

Fjerne en nøkkelbrikke

Polygami

Videoer Yale Linus®

Installere Smartlåsen Yale Linus® - Trinn for trinn

Andre produkter

Installere en Yale boligalarm

Installere Yales elektroniske dørkikkert