Yale Linus

Gjør døren din smartere!

Den nye smarte låsen heter Linus

Yale Linus er perfekt for deg som bor i leilighet. Sikker, praktisk, fleksibel og helt uten nøkkel.

Låsen med muligheter

Dørlåsen Yale Linus gir deg høyere sikkerhet hjemme og en enklere og nøkkelfri hverdag. Slipp inn venner, familie og håndtverkere – på avstand. Du vet at døren er låst, uansett hvor du befinner deg. 

God design

Et godt design påvirker oss ofte mer enn vi er klar over. Yale Linus er skapt for å lage god sikkerhet og være lekker, praktisk og med design som holder lenge og inspirerer. 

Yale Access - en app for alle dine Yale smartlåser

Med Yale Access-appen har du full kontroll på alt som skjer i din bolig. Du har oversikt over hendelseslogg og brukere i boligen din, og du kan legge til og fjerne brukere når det måtte passe. Du kan til og med ha flere hjem og flere låser i hvert hjem - alt i samme app. Uansett om det er boligen, hytta, sommerleiligheten i Spania eller Airbnb-leiligheten i USA, får du full kontroll i Yale Access-app.

Låsens forskjellige funksjoner

Sammenlign funksjonene til våre smarte låser.

Jeg vil sammenligne låsene!

Yale Linus® og Yale Connect

Yale Linus® kommuniserer direkte med smarttelefonen din nær låsen. Hvis du vil ha tilgang til låsen når du er på farta, løser Connect forbindelsen mellom låsen, wifi hjemme og appen på telefonen din.

  • Tilgang til appen mens du er på farten
  • Direkte kommunikasjon mellom lås og app som sikkerhetskopi
  • Kom raskt, enkelt og sikkert i gang

Du kan kommunisere og koble Yale Linus® direkte til smarttelefonen din med Bluetooth®. Vi anbefaler imidlertid å koble til Connect hvis Wi-Fi er i huset for optimal og fullstendig funksjon.

Yale Smart Keypad

Yale Smart Keypad er et trådløst kodetastatur for å feste på veggen ved siden av døren og som du enkelt kobler til Yale Linus. Spesielt enkelt for barna.

Alle de andre da?

Det trådløse kodetastaturet som kobles til Yale Linus er perfekt for å slippe inn de som ikke bruker Yale Access-appen. Dette kan være håndtverkere eller gjester du ønsker å slippe inn mens du er på jobb. Du bare sender dem en midlertidig kode.

Installasjon uten inngrep i døren

Kom i gang med en gang - Yale Linus er enkel å installere. Sikkerhet trenger ikke å være komplisert. Installeres direkte på innsiden av døren. Du beholder dørvrideren og resten av låsen du har fra før. Fra utsiden kan man ikke se at du har en elektronisk lås. Manualen finner du her

Mange smarte funksjoner og tilbehør

Åpner og låser døren for deg - helt automatisk

Yale Access gir deg mulighet til automatisk opplåsing av døren når du nærmer deg - praktisk når du kommer med handleposer. Denne funksjonen bruker GPS, WiFi-nettverket ditt og Bluetooth mot telefonen din for å finne ut at du faktisk befinner deg rett utenfor døren. Du kan også få låsen til å låse døren etter deg når du går ut døren - enten om du vil at den skal låse umiddelbart eller etter noen minutter, er valget opp til deg - bli klar for et enklere liv.

En ekte smartlås

Yale Linus er koblet til Yale Access-appen. Dette gjør at du kan styre låsen med Google Home, Amazon Alexa og Apple HomeKit. Du kan til og med be Google, Alexa eller Siri om å låse døren. Phillips HUE er også integrert som lar deg skru av og på lyset når du kommer og går til din bolig. Selv om Yale Linus er smart er sikkerheten alltid førsteprioritert.

Alltid online

Få full oversikt og kontroll uansett hvor du er. Med alle Yale Linus følger det med en Yale Connect Wi-Fi-bridge. Denne sørger for at låsen alltid er koblet opp mot internett og du kan styre låsen din fra hvor som helst i verden.

Sikreste på markedet?

Våre produkter oppfyller alltid høyeste sikkerhetskrav og Yale Linus er den første FG-godkjente motoriserte knappvrideren. Den nye Doorsense-funksjonen vår gir deg beskjed når døren ikke er ordentlig lukket. Aktiver autolås-funksjonen og vit at boligen din alltid er låst. 

Hvilket system for smarte hjem kan du bruke?

Yale og Google Home

Google Home fungerer med:

  • Yale Linus®
  • Yale Doorman L3

Lær mer om Google Home

Yale og Amazon Alexa

Amazon Alexa fungerar med:

  • Yale Linus®
  • Yale Doorman L3

Lær mer om Amazon Alexa

Yale og Apple HomeKit

Apple HomeKit fungerar med:

  • Yale Linus®

Laer mer om Apple HomeKit

Opplev trygghet med smarte låser fra Yale.

Har du funnet den riktige løsningen?

Vi vil at du skal føle deg trygg. Hvis du vil vite mer om hvordan vårt økosystem fungerer - klikk på Slik fungerer det. Vet du hvilket produkt som er riktig for deg - finn din nærmeste forhandler for å kjøpe din Yale-lås.