Yale Doorman L3

Sikrere enn noensinne. 

Den smarte låsen Yale Doorman L3

Perfekt for deg som bor i enebolig eller rekkehus. Yale Doorman L3 er vår tryggeste lås noensinne. Glem nøklene én gang for alle! Med boliglåsen Yale Doorman L3 kan du enkelt låse opp bare ved å nærme deg døra, med kode, app eller brikke.

Veldig praktisk

Yale Doorman L3 er perfekt for deg som ønsker å styre adgangen selv. Lag midlertidlige koder til andre - eller slipp dem inn via mobilen. Ut på tur, enten i nærområdet eller langt avgårde - uten å måtte dra med deg nøkler.

Åpner og låser døren for deg - helt automatisk

Yale Access gir deg mulighet til automatisk opplåsing av døren når du nærmer deg - praktisk når du kommer med handleposer. Denne funksjonen bruker GPS, WiFi-nettverket ditt og Bluetooth mot telefonen din for å finne ut at du faktisk befinner deg rett utenfor døren. Du kan også få låsen til å låse døren etter deg når du går ut døren - enten om du vil at den skal låse umiddelbart eller etter noen minutter, er valget opp til deg - bli klar for et enklere liv.

Låsens forskjellige funksjoner

Sammenlign funksjonene til våre smarte låser.

Jeg vil sammenligne låsene!

Yale Access - en app for alle dine Yale smartlåser

Med Yale Access-appen har du full kontroll på alt som skjer i din bolig. Du har oversikt over hendelseslogg og brukere i boligen din, og du kan legge til og fjerne brukere når det måtte passe. Du kan til og med ha flere hjem og flere låser i hvert hjem - alt i samme app. Uansett om det er boligen, hytta, sommerleiligheten i Spania eller Airbnb-leiligheten i USA, får du full kontroll i Yale Access-app.

En ekte smartlås

Yale Doorman L3 er koblet til Yale Access-appen. Dette gjør at du kan styre låsen med Google Home og Amazon Alexa. Du kan til og med be Google eller Alexa om å låse døren. Phillips HUE er også integrert som lar deg skru av og på lyset når du kommer og går til din bolig. Selv om Yale Doorman L3 er smart er sikkerheten alltid førsteprioritert.

Alltid online

Få full oversikt og kontroll uansett hvor du er. Med alle Yale Doorman L3 følger det med en Yale Connect Wi-Fi-bridge. Denne sørger for at låsen alltid er koblet opp mot internett og du kan styre låsen din fra hvor som helst i verden.

Innebygget ringeklokke - varsling i app

Yale Doorman L3 har innebygget ringeklokke, noe som gjør at du ikke trenger flere knapper rundt døren - da får du et pent og ryddig inngangsparti. Når noen trykker på ringeknappen på din Yale Doorman L3 gir låsen fra seg en ringetone på innsiden av døren, samtidig som det går ut en varsling til alle enhetene dine som har Yale Access installert. Sånn sett kan du vite om noen har ringt på døren din, uansett hvor du måtte befinne deg.

Tilpasset dobbeldører

Yale Doorman L3 har fått en vesentlig smalere og penere innvendig del. Dette gjør at låsen passer flere dørinstallasjoner enn den gjorde tidligere. Yale Doorman L3 er derfor utformet spesielt for å kunne passe på dobbeltdører i tillegg til andre dører med skandinavisk standard.

Yale Doorman L3 er klargjort for dørleveranser.

Klargjort for dørleveranser

Gå aldri glipp av en leveranse igjen. Slipp budet inn på avstand og lås igjen når de har gått. Yale Doorman L3 er den eneste smarte låsen som gjenkjenner at døren virkelig er lukket og låst. Den perfekte kombinasjonen av frihet og sikkerhet.

Yale Doorman L3 og Yale Connect

Så hvordan fungerer Yale Doorman L3? Yale Doorman L3 kommuniserer direkte med smarttelefonen din i nærheten av låsen. Hvis du vil ha tilgang til låsen når du er på farta, løser Connect forbindelsen mellom låsen, wifi hjemme og appen på telefonen din.

 • Tilgang til appen mens du er på farten
 • Låsen er alltid tilkoblet 
 • Optimal for enebolig eller rekkehus

Du kan kommunisere og koble Yale Doorman L3 direkte til smarttelefonen din med Bluetooth®. Vi anbefaler imidlertid å koble til Connect hvis Wi-Fi er i huset for optimal og fullstendig funksjon.

Sikrere enn noensinne. Enklere på alle måter.

Kombinasjonen av digital kryptering og robust mekanisk løsning gjør låsen til vår sikreste noensinne. Yale Doorman L3 er anbefalt av FG og er selvfølgelig godkjent i ny låsklasse 3.

Lang levetid på batteriene

Batteriene i Yale Doorman L3 varer ved normal bruk i ett år. Når batteriene har omtrent en måned igjen, får du varsel fra låsen. Hvis du går glipp av advarslene, kan du jumpstarte låsen med et standard 9 volt batteri fra utsiden og bruke kode for å komme inn. Du kommer alltid ut selv om låsen er uten strøm.

Enkel å installere

Sikkerhet trenger ikke å være komplisert. Kjøp låsen Yale Dorrman L3 med installasjon og kom i gang på kort tid. Hvis du vil installere den selv, kan du bruke vår enkle installasjonsfilm. Du finner den under  kundestøtte for smarte låser. Velkommen til et smartere liv.

Hvilket system for smarte hjem kan du bruke?

Yale og Google Home

Google Home fungerer med:

 • Yale Linus®
 • Yale Doorman L3

Lær mer om Google Home

Yale og Amazon Alexa

Amazon Alexa fungerar med:

 • Yale Linus®
 • Yale Doorman L3

Lær mer om Amazon Alexa

Yale og Apple HomeKit

Apple HomeKit fungerar med:

 • Yale Linus®

Laer mer om Apple HomeKit

Opplev trygghet med smarte låser fra Yale.

Har du funnet den riktige løsningen?

Vi vil at du skal føle deg trygg. Hvis du vil vite mer om hvordan vårt økosystem fungerer - klikk på Slik fungerer det. Vet du hvilket produkt som er riktig for deg - finn din nærmeste forhandler for å kjøpe din Yale-lås.

Endret konstruksjon på låskasser for Yale Doorman L3

Alle versjoner av Yale Doorman L3 vil bli levert med ny låskasse med endret funksjon.

Følgende endringer vil gjelde for ny låskasse:

 • I låst stilling er dørvrider låst og kan ikke trykkes ned. Denne typen funksjonerkan gjenkjennes fra mange andre av ASSA ABLOY sine låskasser, for eksempelLK510. På denne måten vet du umiddelbart at døren er låst uten å måtte trykkened dørvrider.
 • Låsfunksjonen er redesignet, noe som betyr at du kan oppleve en annen lyd. Vedlåsing, har man tidligere hørt en "klikkelyd". Den nye lyden oppleves mer som en"summelyd".
 • Enklere nødåpning - når knappvrideren vris 90 grader for å aktivere nødåpning, erdet mulig å skyve håndtaket ned uten å måtte holde knappvrideren i denneposisjonen. Låsen holder seg også ulåst etter at nødåpning er benyttet, sommuliggjør tilbakerømning.

Endring ved installasjonen:

I den nye låskassen brukes en gjennomgående medbringer. Dette gjør at risikoen for feilkapping og at det innvendig skiltet blir "stående" på medbringeren reduseres.

Når inntreffer endringen?

Endringen vil skje som en glidende overgang mellom nåværende og ny låskasse uten spesifikk dato. Endringen vil ikke ha noen innvirkning på godkjenninger eller sertifiseringer.