Yale Doorman - låsen som forandret alt

Inspirasjon for vår smarte lås Yale Doorman. Vår tryggeste lås noensinne. Glem nøklene én gang for alle! Med den elektroniske boliglåsen Yale Doorman kan du enkelt låse opp med en personlige kode, gjerne kombinert med en elektronisk nøkkelbrikke.

Pent og praktisk

Yale Doorman er perfekt for deg som ønsker å styre adgangen. Lag midlertidlige koder til andre - eller slipp dem inn via mobilen. Gå på tur med hunden, jogg deg en tur eller stikk ut i hagen - uten å måtte dra med deg nøkler.

Lås opp etter ditt behov

Lås opp med smarttelefon, kode eller bruk nøkkelbrikke. Valget er ditt, og du trenger aldri å ha med deg en nøkkel igjen. Lås og lås opp hjemme - fra hvor som helst, eller aktiver automatisk låsing for total sikkerhet. Alltid trygg på at det er låst hjemme.

Låsens forskjellige funksjoner

Sammenlign funksjonene til våre smarte låser.

Jeg vil sammenligne låsene!

Gå aldri glipp av en levering igjen. Yale Doorman L3 har en innebygd funksjon som gir varsler direkte til smarttelefonen.

Slipp inn budet

Gå aldri glipp av en leveranse igjen. Slipp inn budet fra avstand og lås igjen når de har gått igjen. Den perfekte kombinasjonen av frihet og sikkerhet.

Høy sikkerhet

Vi er veldig fornøyde med og stolte av at Yale Doorman var den første elektroniske boliglåsen som ble godkjent av FG (forsikringsgodkjent av FG Skadeteknikk)

Gode tips å ta med seg fra Yale.

Gode tips å ta med seg!

La oss vise deg hvordan produkter fungerer, hvordan du kan løse eventuelle problemer eller enkle tips for å gjøre livet ditt med Yale smartere.

Yale Doorman Classic

Yale Doorman Classic kan fungere og styres på forskjellige smarte måter. I grunnversjonen er låsen frakoblet og åpnes med en kode eller nøkkelbrikke. Hvis låsen suppleres med en radiomodul, kan den styres med en app (for eksempel Verisure), og du kan åpne den med mobiltelefonen din og foreta låsinnstillinger fra appen eller via datamaskinen. Hvis den er koblet til appen og alarmen, kan du kontrollere både låser og alarmer fra appen i mobiltelefonen.

  • Legg til og fjern koder og nøkkelmerker ved hjelp av låsens stemmeguide
  • Oppgrader til online og appadministrasjon
  • Automatisk låsing gir økt sikkerhet

Lang levetid på batteriene

Batteriene i Yale Doorman varer ved normal bruk i ett år. Når batteriene har omtrent en måned igjen, får du varsel i låsen. Hvis du går glipp av advarslene, kan du jumpstarte låsen med et standard 9 volt batteri fra utsiden og bruke kode for å komme inn. Du kommer alltid ut selv om låsen er uten strøm.

Enkel å installere

Sikkerhet trenger ikke å være komplisert. Kjøp låsen Yale Doorman inkludert med installasjon og vær i gang på kort tid. Hvis du vil installere den selv, kan du ta enkelt bruke vår installasjonsfilm. Du finner den i  kundestøtte for smarte låser. Velkommen til et smartere liv.

Nøkkelbrikke

Vil du kan du låse opp med en nøkkelbrikke. Den kan kombineres med kode for maksimal sikkerhet. En mistet nøkkelbrikke er lett fjerne fra systemet, og legge den til om du finner den igjen. Yale Doorman kan programmeres till 10 olike brikker.

Smarte moduler

Yale Doorman kan brukes på mange måter. Som frittstående - åpne med kode eller nøkkelbrikke og foreta innstillinger direkte i låsen. Med en app - kan du kontrollere bare lås om du vil, eller både lås og alarm fra mobilen din. 

Finn din Yale forhandler.

Les mer

Finn teknisk informasjon om Yale Doorman og finn ut hvor du kan kjøpe den: