Yale Connect

Alltid på nett!

Nye Yale Connect Wi-Fi Bridge

Yale Connect WiFi-Bridge gjør at du alltid er tilkoblet og har tilgang til smartlåsen din. Via Yale Access-appen har du full styring hvor enn du er i verden.

Alltid trygg og sikker

Kom i gang raskt, enkelt og sikkert. Koble låsene dine til Yale Connect og få full kontroll over hjemmet ditt. Direktekommunikasjon mellom lås og app som backup. Og selvfølgelig tilgang på farten i appen.

Sikker og enkel tilkobling

Styr hjemmet ditt fra hvor som helst. Koble til strømnettet, til Wi-Fi og nyt full fleksibilitet. En smart Hub for et smart hjem. Hvis du kan plugge en stikkontakt i veggen, da kan også installere den selv.

Styr alt med Yale Access App och Yale Connect

Økosystemen i Yale lar deg koble låsene dine opp mot Yale Connect og benytt Yale Access for å føle trygghet for ditt hjem. Yale Connect er i sentrum - et smart hub som plugges direkte i stikkontakten. Her viser vi et Yale Doorman L3 - men du kan lese mer om hvordan det fungerer med vore andre smarte låser. 

  • Tilgang til appen mens du er på farten
  • Låsen er alltid tilkoblet 
  • Optimal for enebolig eller rekkehus

Hvis du vil ha tilgang til låsen når du er på farta, løser Connect forbindelsen mellom låsen, wifi hjemme og appen på telefonen din.

Jeg vil vite hvordan det fungerer

Fullstendig kontroll

Koble låsene dine til Yale Connect og få full kontroll over hjemmet ditt - uansett hvor du er. Vil du ha tilgang til låsen når du er på farten, løser Yale Connect, koblingen mellom låsen, din hjemme-nettverk og Yale Access-appen i din telefon. Smart og fleksibel. Alltid trygt og sikkert.
Yale Connect er din smarte hub før Yale-låsen i hjemmet.

Slipp inn budet

Gå aldri glipp av en leveranse igjen. Slipp budet inn på avstand og lås igjen når de har gått. Den perfekte kombinasjonen av frihet og sikkerhet.

Overvåk tilgang hvor som helst

Med Yale Access-appen kan du kontrollere både hytte og hjem fra mobilen din. Slipp inn andre på avstand, lag koder og slett brukere, - når og hvor du vil. 

Enkel installasjon

Yale Connect settes rett inn i stikkkontakten - i nærheten av låsen og kobler seg til hjemmenettverket og låsen din. Den følger med i pakken, både for Yale Linus og Yale Doorman L3. En enkel og sikker vei til et smart hjem.

Opplev trygghet med smarte låser fra Yale.

Har du funnet den riktige løsningen?

Vi vil at du skal føle deg trygg. Hvis du vil vite mer om hvordan vårt økosystem fungerer - klikk på Slik fungerer det. Vet du hvilket produkt som er riktig for deg - finn din nærmeste forhandler for å kjøpe din Yale-lås.